Home>Klantenservice>Betalen

Betalen

In de Dille & Kamille webwinkel kan je gemakkelijk en veilig betalen met:
·  Betalen via overschrijving 

·  iDeal (Nederland)

·  Bancontact/Mister Cash (België)

·  Creditcard (MasterCard en Visa)

·  Maestro (België) 

·  Klarna - achteraf betalen (Nederland)

·  VVV Giftcard (Nederland)

Helaas is het niet mogelijk om in de webwinkel te betalen met Dille & Kamille cadeaubonnen.

Je versleutelde betaling wordt verzonden via een veilige lijn. Om ervoor te zorgen dat je gegevens tijdens het bestel- en betalingsproces zijn beveiligd, wordt gebruik gemaakt van Secure Locket Layer (SSL). Hiermee wordt de informatie onleesbaar voor derden. Een webpagina is beveiligd als je bovenaan in je scherm - in de webbrowser - het 'slotje' ziet en als in de adresbalk een 's' achter 'http' staat.

Betalen via overschrijving
Wil je een aankoop voor een bedrijf via een overschrijving betalen? Stuur dan een mail aan klantenservice@dille-kamille.com. Hierin kan je aangeven welke artikelen je wil bestellen en in welke aantallen. Geef ook het factuur- en afleveradres aan ons door. Wij sturen dan de factuur met ons rekeningnummer digitaal naar je op, zodat je het bedrag kan overmaken. Zodra wij de betaling ontvangen, sturen wij de artikelen naar je op.

iDeal Betalen via overschrijving
Als je een bankrekening in Nederland hebt, kan je met iDeal online betalen in de vertrouwde en veilige internetbetaalomgeving van je eigen bank. Dit betekent dat betalen met iDeal net zo eenvoudig en veilig is als online bankieren. Via de keuze voor betalen met iDeal kom je direct op de beveiligde site van je bank.

Bancontact/Mister Cash
Als je een bankrekening in België hebt, kan je met Bancontact /Mister Cash online betalen met behulp van je eigen pincode. De veiligheid en de betrouwbaarheid van je betaling zijn hierbij absoluut gegarandeerd. Online betalen met Bancontact/Mister Cash is momenteel mogelijk via Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank.
Online betalen met Bancontact/Mister Cash wordt beschermd door de beveiligde Web Banking service. Neem, als je nog geen Web Banking hebt, eerst contact op met je bank. Als je online wil betalen met je BC/MC card, is het van belang dat je het nummer en de vervaldatum van je kaart kent. Deze informatie wordt nog niet standaard op alle kaarten vermeld, maar het is altijd mogelijk deze online aan te vragen via de website van je bank.

Mastercard/Visa
Met Mastercard of Visa kan je online betalen met je creditcard. Je creditcardgegevens worden veilig (vergrendeld verzonden via een SSL-beveiligde server. Wij ondersteunen eveneens de 3D-Secure en SecureCode technologie die het online betaalproces met credit card nog veiliger maakt.
Als je 3D-Secure hebt geactiveerd op je creditcard, wordt je - vóór betaling - gevraagd om je identiteit te bevestigen via een elektronische handtekening. Zo wordt je beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer.

Maestro
Als je een bankrekening in België hebt, kan je met Maestro online betalen in de vertrouwde omgeving van je bank. Momenteel is online betalen met je Maestro-card mogelijk via KBC, CBC, Dexia, Fintro, Fortis en Centea. Online betaling met Maestro wordt beveiligd door middel van verificatie. Afhankelijk van de bank waarbij je aangesloten bent, vindt verificatie plaats door middel van een kaartlezer, een wachtwoord of een andere methode. Neem, als je nog geen verificatiemethode hebt, contact op met je bank zodat zij je hiermee kunnen helpen.

Klarna (achteraf betalen)
Met de betaalmethode Klarna kan je een bestelling plaatsen en hoef je pas te betalen zodra je de producten hebt ontvangen. Wanneer je order door Klarna wordt goedgekeurd ontvang je van Klarna de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Voor het betalen via Klarna is een toeslag van € 1,95 per bestelling van toepassing.

VVV Giftcard
Het is mogelijk om een VVV Giftcard te gebruiken als betaalmethode. U heeft hiervoor het kaartnummer en de bijbehorende pincode voor nodig.