Bakmix voor poffertjes, biologisch, 500 gram

4,25
Dit artikel wordt niet in de webshop verkocht.
Waarom Dille & Kamille?
  • Klarna Klarna
  • iDEAL iDEAL
  • Maestro Maestro
  • Dille & Kamille cadeaukaart Dille & Kamille cadeaukaart
  • VVV Giftcard VVV Giftcard
  • Mastercard Mastercard
  • Visa Visa
  • Bankoverschrijving Bankoverschrijving
  • No Payment Information Required No Payment Information Required
Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.

020-2382160

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!

In verband met naderende THT datum. 12 juli 2019, nu tijdelijk 50% korting.

Meel voor poffertjes van windkorenmolen 'De Vlijt' in Wageningen (NL). Bak zelf lekkere poffertjes met deze mix. Wordt geleverd met recept. Voor ingrediënten zie ‘meer informatie’ onderaan de pagina.

Toe te voegen: 250 mix, 400 ml melk, 1 ei, 10 gr verse of 5 gr gist, boter.Bereiding: doe de mix in een beslagkom en maak in het midden een kuiltje met daarin de gist. Giet hierin een deel van de lauwwarme melk en roer door met de rest van de melk. Voeg het ei toe en roer door tot er een glad beslag ontstaat. Ongeveer 45 min. laten rijzen op een warme plaats. Smeer de hete poffertjespan met boter in en vul ieder kuiltje tot ¾ met beslag. Laat de poffertjes bruin en droog worden aan de onderkant en keer met een vork om zodat je de andere kant kunt bakken. Serveer met poedersuiker bestrooid en een klontje boter. Eet smakelijk!
Ingrediënten: tarwebloem, boekweitmeel, vanillesuiker, bakpoeder E500, E341i en zout.
Koel en droog bewaren.
Producent: Dille & Kamille.

Let op! Dit product wordt alleen verzonden naar: België, Frankrijk, Nederland.

Artikelnummer: 00003628

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.