Ham, Stefaan Daeninck en Bart Van Leuven

Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 10.00 tot 17.00 uur.

020-2382160

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!
Laat je inspireren door andere klanten #dillekamille.
Gegevens

Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.

Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke

In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse pata negra naar de Franse jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham.

Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifeke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak.
Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.

  • Uitgeverij: Lannoo
  • Hardcover
  • Aantal pagina's: 176
  • Afmetingen: 29 x 22 cm
  • ISBN: 9789020988048

Artikelnummer: 00018123

Meer informatie
Meer informatie
SKU 00018123

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.