De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Kortingscode

Als je een geldige kortingscode hebt, kan je deze invoeren op een apart veld bij het winkelmandje. De korting wordt dan direct met het bestelbedrag verrekend.

Ben je op zoek naar een kortingscode voor de Dille & Kamille webwinkel? Helaas, op dit moment zijn er geen geldige kortingscodes online. Ook via andere websites kan je geen waardebonnen of werkende couponcodes vinden.

Los van eventuele kortingscodes, kan je scherp geprijsde artikelen vinden op onze pagina met aanbiedingen. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste artikelen en van onze aanbiedingen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je geen enkele actie of kortingscode van Dille & Kamille zal missen.

Veel winkelplezier toegewenst bij Dille & Kamille en graag tot ziens in van van onze winkels of in onze online store. Bekijk direct onze nieuwste artikelen.

 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.