De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Een mooie samenwerking

Ken jij onze lieve, vilten kerstfiguurtjes al? Deze worden handgemaakt door onze Fair Trade leverancier in Nepal, en we doneren een deel van de opbrengst aan een goed doel. 

Nepal is een prachtig land, met een lange traditie van bijzonder ambacht. Het is helaas ook een erg arm land, waar vrouwen het extra moeilijk hebben om hun positie te verbeteren en hun isolement te doorbreken. En wij willen graag helpen!

Dus gingen we meer dan 10 jaar geleden op zoek naar een bedrijf dat niet alleen mooie spullen maakt, maar ook bijdraagt aan het welzijn van de mensen die er werken. Onze vaste Fair Trade leverancier van de vilten kerstfiguurtjes helpt vrouwen op het Nepalese platteland om hun eigen sociale en economische positie, en die van hun gezin, te verbeteren. Zij bieden de vrouwen, behalve een vast inkomen, ook een veilige werkplek, ondersteuning en begeleiding.

Een deel van de opbrengst van onze vilten figuurtjes doneren wij aan 'Helping Hands 4 Smiling Faces'. Deze stichting steunt diverse onderwijsprojecten in Nepal.
Een mooie kerstgedachte!