De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Dille’s kerstspel

Dille’s kerstspel online!

Met Kerst brengen we traditiegetrouw veel tijd door aan tafel. Met familie, een groepje vrienden of alleen met het gezin. We genieten uitgebreid van heerlijk eten en drinken en nemen de tijd om samen de mooiste herinneringen op te halen en de leukste verhalen te delen. Om de band met de mensen die je lief hebt nog wat meer te versterken tijdens de feestdagen, maakten wij een kerstspel met vragen voor een goed gesprek aan de kersttafel!

Dankzij de 54 vragen van het spel leer je elkaar nog beter kennen en maak je even echt verbinding. Er zitten persoonlijke vragen bij, vragen om met elkaar te reflecteren op het afgelopen jaar en om je plannen en dromen te delen voor het nieuwe jaar, dilemma’s, vragen die ontroeren of juist aan het lachen maken, en nog veel meer. 

Dille’s kerstspel online!

Voor iedereen die het spel tijdens de Kerst wil spelen. Maar… zorg dat op tafel alleen het device ligt waarmee jullie het spel spelen. Het doel van Dille’s kerstspel is om je met elkaar verbonden te voelen dus leg de andere mobieltjes voor een keertje weg!