Zo pak je je kerstcadeautjes mooi in

Wij zijn er dol op: een tafel (en meestal ook een vloer) vol inpakpapier, labels, linten, washitape… Je wilt al je zorgvuldig uitgekozen cadeautjes natuurlijk ook mooi inpakken!

  • Combineer eens verschillende printjes en kleuren inpakpapier met elkaar, gebruik vrolijke washitape, een mooi lapje stof of een lekker ruikend dennentakje. En heb je onze lieve, vilten kersthangers al gezien? Ook deze kun je ook gebruiken om een pakje te versieren.

  • Heb je nog een stukje stof liggen? Een lintje hoeft heus niet altijd goud en shiny te zijn: voor een natuurlijker effect gebruik je ‘gewoon’ een afgescheurd stukje stof. Knoop er een dennentakje of wat eucalyptus onder: mooi en persoonlijk!

  • Pak een vulpen en inkt en schrijf - in je mooiste handschrift - een persoonlijke boodschap op een lief kerstkaartje of een cadeaulabel. Tip: maak aan één zijde de letters iets dikker, zo krijg je een mooi schaduweffect. Met leuke stickers of stempels (bijvoorbeeld deze gouden!) maak je je kaartje nog mooier.

  • Als creatieve cadeauverpakking kan je ook een oude theedoek gebruiken. Of misschien juist een stukje stof met een speciale betekenis, bijvoorbeeld van een oud kerstkleed van vroeger. Wikkel hier touw, met een labeltje, omheen en versier met eucalyptus of een ander mooi kersttakje. Zo wordt je met zorg uitgezochte cadeau nog leuker om te geven!