Hartige taart
- Home
- Laat je inspireren
- Recepten
- Ontbijt & brunch
- Havermoutrepen met dadels en abrikozen
Havermoutrepen met dadels en abrikozen

Ingrediënten:
Voor 8 personen
- Granola (mix 264 g)*
- Handje ontpitte dadels
- Handje gedroogde abrikozen
- 1 el crema al limone*
Benodigdheden:
- Mengkom*
- Bakpapier
- Taartvorm met losse bodem 35 x 11 cm*
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Doe de granola, dadels en crema al limone in de kom en kneed tot een geheel.
- Bekleed de taartvorm met bakpapier, doe het mengsel erin en druk goed aan (bijvoorbeeld met de bolle kant van een lepel).
- Snij de abrikozen in stukjes, verdeel over de bakvorm en druk voorzichtig aan.
- Zet de vorm in de koelkast en laat ongeveer 2 uur staan.
- Als het mengsel goed hard is, kan je er repen van snijden.
Bereidingstijd: 20-25 minuten
Koelkast: 2 uur
- Laat je inspireren
- Recepten
- Ontbijt & brunch
- Amerikaanse pannenkoekjes
- Bananen-dadelbrood
- Bircher muesli
- Breakfast bowl met açai en chiazaad
- Eggs Benedict met ham en spinazie
- Ei-nestjes
- Eitjes 'en cocotte' met spinazie en spek
- Filo-wrap met zalm, ricotta en pesto
- Granola met kokos en amandelen
- Gezonde havermoutpannenkoeken
- Groene ontbijtshake
- Havermoutpap met gekarameliseerde peer en kaneel
- Kaneelbroodjes
- Knapperige granola met noten
- Mango-kokos en limoen bowl met lavendelbloemen en eetbare viooltjes
- Ontbijtcrumble met havermout
- Ontbijtmuffins met speculaaskruiden
- Ontbijt met ‘overnight oats’
- Rainbow buddha bowl van leftover groenten
- Recept: Een lekker en gezond havermoutontbijtje voor mama
- Shakshuka
- Wentelteefjes voor hem & haar
- Appelroosjes
- Havermoutrepen met dadels en abrikozen
- Ontbijtkoek
- Bananenbrood
- Ontbijt & brunch
- Recepten