Stekjesruil

In het weekend van 18 & 19 maart organiseren wij een stekjesruil voor kamerplanten in alle onze winkels (met uitzondering van Dille & Kamille Deventer en Middelburg). Doe je ook mee?

Zo gaat de stekjesruil

Neem je eigen stekjes mee de winkel en ruil hem om voor een ander stekje. Je kan je alleen een stekje meenemen uit de winkel als je zelf weer een eigen stekje in winkel achterlaat. Hierdoor kan jij je plantencollectie uitbreiden, en een ander ook!

Tijdens de stekjesruil kan je al je vragen over stekken en kamerplanten stellen aan onze medewerkers. Zij geven je graag tips over de verzorging en groei van je nieuwe kamerplant. Tot in de winkel! 

Alvast beginnen met stekken? 

In het boek van Mama Botanica Stek je plant vind je volop inspiratie en om meteen te starten met stekken. Met deze gids leer je de belangrijkste stekmethodes toegepast bij meer dan veertig planten. Bij elke plant vind je de juiste tips. Wil je meteen starten met stekken? Onze grote en kleine stek- en kiemvaasjes van glas zijn speciaal ontworpen zodat alleen de wortels van het stekje in het water hangen. Handig!