Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Tips om je slaapkamer gezellig te makenHallo! Mijn naam is Patricia Goijens. Op mijn blog deel ik volop inspiratie voor een mooi interieur: een kijkje achter de schermen tijdens renovatieprojecten, creatieve stylingtips en bezoekjes aan de prachtige huizen van mijn vrienden.


Hieronder vinden jullie alvast mijn tips voor een knusse slaapkamer!


 


5 tips om je slaapkamer gezellig te maken voor de herfst

 

Het najaar is een ideaal moment om je huis gezellig te maken voor de koudere dagen. Ik ging aan de slag met mijn slaapkamer, want die kon wel een restyling gebruiken. Niets fijner dan wegdromen onder een dikke plaid, kopje koffie in de hand en genieten in je warme cocon. 

1. Pure zen in je slaapkamer 

In een slaapkamer kunnen best zo weinig mogelijk overbodige spullen staan zodat je helemaal tot rust kan komen. Probeer je werkplek dus in een andere ruimte in te richten, en enkel dingen toe te laten die voor goeie vibes zorgen. In mijn slaapkamer staat een make-up tafel, maar verder is ze zo ingericht dat ik er helemaal tot rust kan komen na lange werkdagen.

2. Geurkaarsen

Eén van mijn favoriete manieren om het gezellig te maken zijn geurkaarsen. Een topper voor het ultieme herfstgevoel? De Sinaasappel & Gember geurkaars, een heerlijk kruidige geur voor 's avonds. 's Ochtends bij het wakker worden is Frisse Katoen dan weer een heerlijke geur om je zintuigen te prikkelen. Ook fijn om helemaal tot rust te komen: de kussenspray ontspanning is perfect om je te helpen inslapen.

3. Nieuw textiel

Wat slaapt er fijner dan een verse set lakens? Verwen jezelf met nieuw woontextiel deze herfst, en combineer verschillende texturen en kleuren. Ik mixte mijn nieuwe dekbedset en decoratieve kussens met de oude sprei van mijn oma, een familiestuk dat me altijd thuis doet voelen.

4. Cocooning

Tijdens het weekend is het heerlijk om traag wakker te worden met een kop koffie en een tijdschrift. Dit bedtafeltje is een handig accessoire voor deze luie ochtenden, na je ontbijt in bed kan je het gewoon dichtklappen en als dienblad gebruiken.

5. Voeg groen toe 

Planten zijn mijn favoriete manier om wat leven toe te voegen aan een ruimte. Voor mijn slaapkamer koos ik kleine plantjes voor op het nachtkastje en een hangplant voor een bohemian effect. Ook leuk: wanneer ik een boeketje koop knip ik vaak een paar bloemen af om in een klein vaasje naast mijn bed te zetten. Geen groene vingers? Deze vazen van gerecycleerd glas met droogbloemen zijn een mooi alternatief!

Fijne herfst!