Alles voor het tafeldekken

Samen aan tafel, de tijd nemen voor elkaar en genieten van lekker eten – maak er het gezelligste moment van de dag van. Met servies, glazen en tafeltextiel van Dille & Kamille geef je je tafel kleur en sfeer. Van dagelijks ontbijtje tot alles-uit-de-kast-diner: aan een met liefde gedekte tafel smaakt alles lekkerder!

 

Dille & Kamille houdt van natuurlijke eenvoud, ook op tafel. Voor een snel doordeweeks ontbijt of voor een feestelijk etentje, we kiezen voor eenvoudige, tijdloze vormen en mooie materialen uit de natuur, zoals katoen, linnen, aardewerk en – liefst hergebruikt – glas.

Eenvoudig of uitgebreid, van placemats en loperstot serviesgoed, bestekkleurige tafelkledenen kaarsen, bij ons vind je alles voor een gastvrij gedekte tafel. Kies je voor ontbijtserviesmet een vrolijk randje, voor eenvoudig wit porseleinof juist ambachtelijk 'rood steen'? Voor nostalgisch emaille(ook leuk voor een picknick of in de tuin!), een elegante taartschaalof voor prachtig groen glasuit Marokko? Drink je je thee graag uit een stoere mokof zet je het liefst een klassieketheepotop tafel? 

Hoe je je tafel ook aankleedt, met Dille & Kamille maak je er elke dag een feestje van!