Bakmix voor bananenbrood, biologisch, 460 gram

Bakmix voor bananenbrood, biologisch, 460 gram
Bakmix voor bananenbrood, biologisch, 460 gram
5,25
Voorraad wordt opgehaald...
 

Is dit artikel op voorraad in een van de Dille & Kamille-winkels? Klik hier

 

Met deze mix maak je eenvoudig een heerlijk bananenbrood: vol van smaak, met een vleugje speculaaskruiden.

• Geleverd met recept op de achterzijde.
• ‘Pof’ de bananen in de oven zacht, zo worden ze nog zoeter!
• klik op de knop ‘lees meer’ voor ingrediënten, bereiding en meer.

Wist je dat je in onze winkel in Maastricht een grote thee- en koffiehoek vindt? Dille’s eigen Suzanne en Michelle Claire ontwikkelde daar – samen met molen De Vlijt – het perfecte recept voor deze bakmix.

Zelf toevoegen: 5 rijpe bananen, 110 ml zonnebloemolie en 2 eieren.

Bereiding: laat de ongepelde bananen op een bakplaat met bakpapier in 30 min. zacht worden in een voorverwarmde oven (170 ˚C, hetelucht 160 ˚C). Laat ze afkoelen, pel en prak fijn. Meng met de olie en eieren. Voeg de bakmix beetje bij beetje toe en roer tot een glad beslag. Doe over in een ingevet cakeblik en bak in de nog warme oven in 60 min. bruin en gaar.

Ingrediënten: tarwebloem*, rietsuiker*, bakpoeder (E500ii), speculaaskruiden*, zout.
*van gecontroleerd biologische teelt.

Koel en droog bewaren
Producent: Dille & Kamille

 

Artikelnummer: 00013076
Waarom Dille & Kamille?

Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.

020-2382160

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!