Bakmix voor pizza, biologisch, 500 gram

Bakmix voor pizza, biologisch, 500 gram
Bakmix voor pizza, biologisch, 500 gram
4,25
Voorraad wordt opgehaald...
 

Is dit artikel op voorraad in een van de Dille & Kamille-winkels? Klik hier

 

Bakmix van windkorenmolen 'De Vlijt' in Wageningen (NL) voor het zelf bereiden van pizzadeeg. Ingrediënten 100% biologisch. Voor ingrediënten zie ‘meer informatie’ onderaan de pagina. Klik hier voor de bereidingswijze.  

Voedingswaarde voor 100 gr

Energie

 1479 kj /  353 kcal  

Vetten

 1,1 g  

waarvan verzadigde vetzuren

 0,2 g

Koolhydraten

 74,6 g  

waarvan suikers

 3,3 g  

Eiwitten

 11,4 g  

Zout

 1,62 g  

Toe te voegen: 250 ml lauwwarm water, 1 el olijfolie, 8 g gedroogde gist.

Bereiding: meng de mix met het water in een beslagkom. Voeg de olijfolie en de gist toe en kneed het geheel in ca. 10 min. tot een soepel deeg. Verdeel het deeg in twee helften en vorm beide delen tot een bal. Laat deze afgedekt 30 min. rijzen op kamertemperatuur. Rol de deegballen uit op een met bloem bestoven werkblad tot de gewenste dikte en leg ze op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat. Beleg het deeg met ingrediënten naar keuze. Bak de pizza’s in een voorverwarmde over op 250˚C in 15-20min. gaar.

Ingrediënten: tarwebloem*, rietsuiker*, desempoeder*, zout, bakpoeder (E34l i, E500).
*van gecontroleerd biologische teelt.

Koel en droog bewaren.

Producent: Dille & kamille.

 

  • Let op! Dit product wordt alleen verzonden naar: België, Frankrijk, Nederland.
Artikelnummer: 00002105
Waarom Dille & Kamille?

Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.

020-2382160

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!