Delft

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

Adres

Burgwal 5
2611 GE Delft
tel: 015 213 89 25

Openingstijden

Maandagvan 13u tot 17.30u
Dinsdagvan 9.30u tot 17.30u
Woensdagvan 9.30u tot 17.30u
Donderdagvan 9.30u tot 17.30u
Vrijdagvan 9.30u tot 21u
Zaterdagvan 9.30u tot 17.30u
Zondagvan 12u tot 17u (uitgezonderd feestdagen)

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Delft:

Wist je dat…
de wereldberoemde schilder Johannes Vermeer in Delft
 geboren en getogen is? Je ontdekt zowel het leven als het werk van de 17e eeuwse schilder in het Vermeer Centrum. Zijn graf bezoek je in de Oude Kerk.  

Geniet… van een kopje koffie bij het Stads-Koffyhuis
. En proef meteen ook van de specialiteit: ‘Delftse Donder’, een chocoladegebakje met slagroom, chocolademousse en ganache.

Bezoek… de Koninklijke Porceleyne Fles
,    de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Ook Museum Prinsenhof is een must als je Delft bezoekt. In dit unieke monumentale gebouw sta je oog in oog met de geschiedenis: hier werd in 1584 Willem van Oranje vermoord - je kunt de kogelgaten nog zien zitten. 

Eet… de allerlekkerste Hollandse taartjes en biologische broodjes bij Jans
 op de Brabantse Turfmarkt. In dit prachtige Rijksmonumentale pand serveren ze ouderwetse Moorkoppen, slagroompunten, Lange Delfjes en het bekende koekje Jan Hagel – onze favoriet! 

Wandel… of fiets in het landschap rond de stad. In recreatiegebied Delfse Hout
 kan je ook fijn picknicken of zwemmen. 

Mee naar huis…
leuke spulletjes van ‘De Winkel’ op het Vrouwjuttenland
. In dit kleine winkeltje kijk je je ogen uit: schriftjes, knopen, linten, kaarten, vintage serviezen, originele sieraden en meer moois.

Slapen… doe je in B&B Anne’s Ding
 op 10 minuutjes wandelen van het historische centrum. In de gezellige gastenkamers is het heerlijk slapen en bij mooi weer kan je ontbijten op het terras aan de vaarweg Delftse Schie.