Praktische informatie

Voor openingstijden: kies hier de winkel van je keuze en je vindt direct de openingstijden.

Betaalmogelijkheden

In onze winkels in Nederland kan je betalen met:
- Contant geld
- Bankpas met PIN
- Creditkaarten: Visa/ Eurocard/ Mastercard
- VVV-cadeaubonnen
- Dille & Kamille-cadeaubonnen

In onze winkels in België kan je betalen met:
- Contant geld
- Bancontact/ Maestro
- Creditkaarten: Visa/ Mastercard
- Dille & Kamille-cadeaubonnen

Dille & Kamille-cadeaukaart
Een ideaal cadeau is de Dille & Kamille cadeaukaart. Deze is op 28 oktober 2016 helemaal vernieuwd. De nieuwe cadeaukaart is ook in delen te besteden en ook gebruikt kan worden voor online aankopen. Deze kaarten zijn in alle winkels van Dille & Kamille te koop, standaard in bedragen van 10, 25 en 50 euro. Daarnaast is het in de winkel ook mogelijk een eigen bedrag te kiezen. Dit tegoed kun je in al onze winkels besteden, zowel in België als in Nederland en in de webwinkel. De cadeaubonnen zijn 10 jaar geldig en kunnen ook online worden besteed. Heeft u een oude cadeaukaart, dus gekocht voor 28 oktober 2016? Dan moet deze in één keer worden besteed en deze is niet bruikbaar in de webwinkel.

VVV-cadeaubon
In onze winkels in Nederland kan je met VVV-cadeaubonnen betalen. Deze cadeaubonnen dienen geheel te worden besteed. In de webwinkel kan helaas niet met VVV-cadeaubonnen worden betaald.  

Ruilen
Wil je een in één van onze winkels gekocht artikel ruilen? Je kunt niet-beschadigde en ongebruikte artikelen ruilen, binnen 30 dagen met een geldige kassabon. Afgeprijsde artikelen en planten kunnen helaas niet worden geruild.

Huwelijkslijsten
Bij Dille & Kamille kan je ook terecht voor het aanleggen van je huwelijkslijst. Ga langs in de dichtstbijzijnde Dille & Kamille-winkel en maak een keuze uit ons ruime assortiment van serviezen, bestekseries, glaswerk, tafeltextiel, keukenartikelen en meer. Wij zorgen dat je selectie op voorraad is, zodat je gasten hieruit kunnen kiezen. Bij het afsluiten van de huwelijkslijst ontvang je als bruidspaar Dille & Kamille-cadeaubonnen ter waarde van 10% van het totaal bestede bedrag.

Originele kerstpakketten
Wil je je collega’s of zakenrelaties verrassen met een kerstpakket vol mooie en praktische basics voor huis, tuin of keuken? Stel dan bij Dille & Kamille een origineel cadeaupakket voor de feestdagen samen, precies zoals je het hebben wilt. De kerstpakketten van Dille & Kamille zijn eenvoudig te bestellen en snel leverbaar. Laat je in onze winkels of hier in onze webwinkel – inspireren door ons uitgebreide assortiment. Stel zelf je geschenkpakket samen, of vraag advies aan onze medewerkers – Dille & Kamille helpt je graag!  Tenslotte kan je je kerstpakket ook aanvullen met een Dille & Kamille cadeaubon.