Dille en Kamille

Kortingscode

Hier vind je de meestgestelde vragen over kortingscodes of aanbiedingen bij Dille en Kamille.

Waar kan ik mijn kortingscode invoeren?

Als je een geldige kortingscode hebt, kan je deze invoeren op een apart veld bij het winkelmandje. De korting wordt dan direct met het bestelbedrag verrekend.

Is er een werkende Dille & Kamille kortingscode?

Ben je op zoek naar een kortingscode voor de Dille & Kamille webwinkel? Helaas, op dit moment zijn er geen geldige kortingscodes online. Ook via andere websites kan je geen waardebonnen of werkende couponcodes vinden. Los van eventuele kortingscodes, kan je scherp geprijsde artikelen vinden op onze pagina met aanbiedingen.

Dille & Kamille artikelen met korting

Gratis verzending

Bij Dille en Kamille zijn de verzendkosten gratis bij bestellingen met een orderwaarde boven de 39 euro. Je kunt jouw bestelling ophalen in de winkels van Dille & Kamille, dan betaal je ook geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de 39 euro zijn de verzendkosten afhankelijk van de bezorgoptie die je kiest.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste artikelen en van onze aanbiedingen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je geen enkele actie of kortingscode van Dille & Kamille zal missen.

Veel winkelplezier toegewenst bij Dille & Kamille en graag tot ziens in van van onze winkels of in onze online store. Bekijk direct onze nieuwste artikelen.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief