Keuringsdienst van Dille

Onze Keuringsdienst gaat aan de slag met bekende vragen van alledag. Bij welk gerecht combineer je de nieuwste oliën en smaakmakers, hoe stijl je onze houten accessoires op verschillende manieren? Welke theemelanges zien we graag nog een seizoen terugkomen, en welke DIY-ideeën kunnen we uitwerken met Dille-producten in de hoofdrol?

Onze keurmeesters zijn mensen die graag rondsnuffelen in onze winkels. Ze vinden de rust terug tussen onze houten rekken, de stapels rieten manden en geurige kruiden. Samen struinen we door onze webwinkel - hoe we deze nóg leuker, mooier en beter kunnen maken dan hij al is.

De keurmeesters zijn op de hoogte van ons achtergrondverhaal. Waarom we kiezen voor natuurlijke materialen en functionele onderwerpen. Liefhebbers die snappen wat het plezier van mooi servies is, het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt of juist ontzettend blij worden van de verleidelijke geur van kruidenthee.

Word jij hier ook blij van? Denk met ons mee!

Stuur een verhaal over jezelf met wat achtergrondinformatie over jezelf en waarom je zo graag bij Dille & Kamille komt. Mooi verhalen, leuke anekdotes of gezellige herinneringen zijn meer dan welkom! Wat kan jouw kijk voor Dille betekenen, waarom sta je zo graag in de keuken of in de tuin? Stuur dit naar karin.groot@dille-kamille.com en wie weet neem jij straks deel aan ons testpanel!