Lekker lokaal: wat is er te doen in jouw winkel?

Komende maand besteden wij bij Dille & Kamille extra aandacht aan onze streekproducten. We gingen op zoek naar leveranciers uit de omgeving met een uniek verhaal. Uiteindelijk kozen wij 10 streekproducten. Bekijk en shop ze hier

Ook in de winkels is er de komende tijd van alles te beleven! Onze winkelteams hebben samen met de leveranciers een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd wat er in jouw winkel te doen is? Lees snel verder!

 
Zaterdag 25 augustus    
12:00 -16:00uur
 Dille & Kamille Amsterdam Bierproeverij Lowlander
Lowlander bier is speciaalbier dat gebrouwen wordt in Amsterdam. De brouwers raakten geïnspireerd op hun ontdekkingsreis naar verre oorden en de overvloed aan smaakmakers die daar te vinden zijn. Je vindt in de winkels drie verschillende biertjes die met botanicals zijn gebrouwen. Hierdoor hebben ze een interessante en onderscheidende smaak. Zeker even komen proeven dus!

12:00-16:00uur Dille & Kamille Amsterdam Demonstratie kaartjes illustreren
Loop al genietend van je speciaalbiertje ook even langs de demonstratie kaartjes illustreren. Hoe gaan illustratoren te werk? Verwonder je over de creatieve hand en zie hoe een leeg velletje papier wordt omgetoverd tot een geïllustreerd kunstwerk.

11:00-14:00uur Dille & Kamille Breda
Koekfabriek
Bij Dille & Kamille Breda kun je de hele ochtend genieten van heerlijke koekjes van de koekfabriek! 

12:00-17:00uur Dille & Kamille Enschede
Dille & Kamille streekproductenmarkt
De vestiging in Enschede wordt omgetoverd tot een ware streekproductenmarkt! Er is voor iedereen iets lekkers te proeven. Denk aan onze risotto met shiitake, pasta met boerenkoolpesto, yoghurt met vlierbessendessertsaus... Allen met ingrediënten van de streekproductenleverancier. Kom gezellig een hapje proeven!

13:00-16:00uur Dille & Kamille Groningen Poffert
Ooit wel eens gehoord van Poffert? In onze vestiging in Groningen laten we je kennis maken met het typische streekproduct. Kom gezellig langs en geniet van de geur van vers gebakken poffert. Waarschijnlijk kun je het niet weerstaan er eentje te proeven! 

13:00-16:00uur Dille & Kamille Haarlem De leverancier onthult het geheim achter zijn No sugardaddy chocopasta
Wat is het verhaal achter de speciale chocopasta? De leverancier komt het vertellen. En, psst... Hij komt ook met een heerlijk recept om de chocopasta bij te proeven! 

10:00-13:30uur

14:00-16:30uur

Dille & Kamille Leiden

 

 

Dille & Kamille Leiden

Niko Niko groeicadeautjes
Kom en ontdek de leuke groeicadeautjes van Niko Niko. Bij een besteding van meer dan 15 euro in onze winkel wordt je cadeautje ingepakt in speciaal cadeaupapier van Niko Niko en geillustreerd met unieke bloemenschetsen!

Bierproeverij Neptunus bier
Kom gezellig in onze winkel een biertje van Neptunus proeven! Bij elk biertje hoort een mythologisch figuur. Welke past bij jou?  

 12:30-17:00uur Dille & Kamille Maastricht De vestiging in Maastricht wordt omgetoverd tot een ware streekproductenmarkt! Er is voor iedereen iets lekkers te proeven. Bijvoorbeeld de heerlijke ambachtelijke honing van BEEing Pure, lekkers van de Jambrouwerij, Limburgse stropen van Puurvandewall en paddenstoelensoep van Zwamburg - heerlijk tijdens een rondje in de winkel!

12:30-17:00uur Dille & Kamille Middelburg Op zaterdag 25 augustus verzorgd de leverancier van de Ketchupfabriek een proeverij bij ons in de winkel waarbij hij uitlegt hoe de ketchup gemaakt wordt. 

9:00-17:00uur Dille & Kamille Nijmegen In de winkel in Nijmegen kun je de hele dag smullen van overheerlijke biermosterd van Brouwerij de Hemel

 

Dille & Kamille Rotterdam Zaterdag 25 augustus wordt Dille & Kamille Rotterdam omgetoverd tot een ware streekproductenmarkt met leuke demonstraties en heerlijke proeverijen! Aanwezig zijn o.a. Rotterzwam, Soephoofd, ROTPOT en Watershit

13:00-16:00uur Dille & Kamille Utrecht Oesterzwammen geeft een lezing bij ons in de winkel over hun prachtige lokale initiatief: FungiFactory. Zeker de moeite waard!