Breakfast bowl met açai en chiazaad

Voor 1 persoon
Bereidingstijd: 10 minuten + 1 nachtje weken

Ingrediënten:
• 250 ml kokos-amandelmelk
• 4 el chiazaad
• 100 ml Griekse yoghurt
• 150 g bosbessen (uit de diepvries)
• 2 tl açaipoeder
• 1 el honing
• sap van ½ limoen
• vers rood fruit naar keuze
• 2 el granola
• takje munt

Benodigdheden: kommen*, blender, vork*, glazen pot*, lepel*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille


Bereiding:

  1. Laat de chiazaadjes een nacht weken in de kokos-amandelmelk.
  2. Mix de Griekse yoghurt met de helft van de bosbessen en het acaipoeder in een blender.
  3. Plet de rest van de bosbessen met de honing en het limoensap.
  4. Schep de bosbessenpuree in een glazen pot, schep er de chiapudding en nadien de açai-yoghurt op.
  5. Werk af met vers rood fruit, granola en een takje munt. 

 Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.