Arnhem

Workshop koken met kruiden

Kruiden geven geur en smaak aan je maaltijd. Ze zorgen ook voor afwisseling doordat je met de kruiden bijvoorbeeld een Italiaans, Indiaas of Mexicaans tintje aan je eten kunt geven. Je kunt je maaltijd, maar bijvoorbeeld ook je jam of gebak een ‘frisse’ of juist een 'warme' toets meegeven. En natuurlijk kun je er een kruidenthee of een gekruid watertje mee maken voor bij die maaltijd. Ondertussen krijg je ook nog de gezondheidsvoordelen mee.

Meesterherborist Rika Verhoef deelt graag haar kennis en ervaring en laat jou je zintuigen gebruiken. 'Kruiden leer je niet kennen uit een boek; Je beleeft kruiden met al je zintuigen. Je moet ze zien, voelen, ruiken en proeven. Dat ga je dan ook zeker doen!'

Zondag 16 juni 13:00-16:00
Kosten €30,- p.p. inclusief kruidenthee en wat lekkers. Je gaat naar huis met informatie over kruidenthee zetten en de behandelde kruiden(mixen) op papier.
Inschrijven via: info@herborika.nl
De aanmelding staat open tot 9 juni 2019.