Breda

Workshop ecologische schoonmaakmiddelen maken

Deze avond staat in het teken van schoonmaken, maar dan wel op een natuurlijke basis. Het voorjaar komt er weer aan, tijd voor een fris huis! We gaan aan de slag met natuurlijke zepen, zouten en azijn. Aan het einde van de avond gaat naar huis met een zelf gemaakt schuurmiddeltje.
Donderdag 21 februari & 7 maart 19:00-20:30 
Kosten €15,- p.p.
Inschrijven: is verplicht en kan in de winkel in Breda

Schoonmaak demo

Onze nieuwe schoonmaakproducten worden gedemonstreerd bij ons in de winkel in Breda. Kom gezellig langs en laat u verassen door de kracht van de natuurlijke schoonmaak.
Zaterdag 23 februari  12:00 – 16:00
 

Workshop ‘Stek Je Plant’

Wil je je huis omtoveren tot een urban jungle en leren hoe je je planten het beste kunt stekken? Iris van Mama Botanica helpt je graag op weg. In deze workshop ga je actief aan de slag met het stekken van kamerplanten en leer je verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen.
Zaterdag 9 maart
Je kunt kiezen uit twee tijden: 12:00-14:00 of 14:30-16:30
Kosten €35,- p.p. inclusief koffie en thee, wat lekkers en een verzameling stekjes
Inschrijven via: www.mamabotanica.nl/workshops

Kookdemonstratie door restaurant LOFF

Kom deze avond kijken, leren en proeven van de heerlijke gerechtjes die chef-kok Marion Pluimes voor u gaat demonsteren in onze proeverij. Er worden drie heerlijke vegetarische/vegan gerechtjes klaargemaakt. Deze u kunt proeven en daarna thuis maken. Verzeker uzelf van een plekje tijdens deze demonstratie en schrijf u op tijd in. Marion Pluimes is chef-kok en eigenaar van restaurant LOFF in Breda. Daarnaast is ze ook docent en eigenaar van de Groene Kookacademie. Ze laat u graag kennismaken met pure smaken, verse ingrediënten en vooral lekkere gerechten van de natuurvoeding. U krijgt de recepten van deze avond mee naar huis. 
Donderdag 4 april   17:30 - 19:30 
Kosten €15,- p.p. 
Inschrijven:  is verplicht via marion@restaurantloff.nl
 

Handwriting workshop met Carolien Illustrations

Tijdens deze workshop zal je aan de slag gaan met de basistechnieken van handletteren. Je kiest zelf je ontwerp: je kan kiezen voor een Moeder- of Vaderdag ontwerp of je kiest bijvoorbeeld een quote uit die je heel mooi vindt! Uniek bij deze workshop is de samenwerking met de Makersbase in de Nieuwe Veste Breda. Na deze avond kan je ervoor kiezen om een tegoedbon te kopen om later je ontwerp bij de Makersbase op een houten plank te laten laseren. Een kosten overzicht van het laseren bij de Makersbase is de avond zelf aanwezig. 
Donderdag 11 april  19:00 – 20:30
Kosten €27,50 p.p.  Dit is inclusief materialen die deze avond gebruikt worden en een goodiebag om thuis verder te oefenen.  
Inschrijven: is verplicht en kan door een mail te sturen naar: carolien.illustrations@gmail.com
 

Macramé plantenhanger maken

Creëer thuis nog meer sfeer door je plant eens in de hoogte op te hangen, met een plantenhanger. Deze kun je super makkelijk zelf maken, collega Lotte neemt je deze avond mee op de macramé tour. Zij zal je twee belangrijke basis knopen leren. Je gaat naar huis met je eigen gemaakte macramé hanger inclusief pot.
Donderdag 18 april  19:00 -20:30
Kosten €27,50 p.p. inclusief materiaal hanger en pot.
Inschrijven: is verplicht en kan in de winkel in Breda