Klein woongeluk: onze interieurtips

Met kleine veranderingen en bijzondere details breng je een fris, lente-gevoel in je huis. Wat schuiven hier en daar, kussens en kaarsen in zachte voorjaarstinten… En véél plantengroen, in potten en ook -maar dan in een lijstje- aan je muur.

Mooie details en unieke vondsten

Mix & match! Laat je inspireren door kleuren en vormen uit de natuur en combineer er op los. Onze kussens bijvoorbeeld, met een fijn schermbloemenprintje: prachtig met groen glas. Of met planten, van klein tot groot en allemaal verschillend. Bijpassende potten zijn er in alle lentetinten. Bekijk al onze woonaccessoires hier

  • Voor een persoonlijke toets...  Bijzondere details verdienen extra aandacht. Een mooie illustratie of dierbare verzameling, je favoriete plant met die prachtige bladeren, een unieke vondst van je laatste boswandeling of een leuke rommelmarkt - geef ze een speciaal plekje.

Maak je eigen kamerjungle!

Groen is goed voor je! Hoe meer planten in huis, hoe beter vinden wij. Ze zuiveren de lucht voor je en al dat groeiende en bloeiende groen is fijn om naar te kijken. En te verzorgen! Neem grote bladeren van binnenplanten zoals Monstera of Clivia regelmatig af met een vochtig doekje. Dan kunnen ze weer 'ademen': stof verstopt de huidmondjes op de bladeren. In onze winkels vind je 'binnenplanten' in alle soorten en maten, van piepklein vetplantje tot woudreus-in-de-dop.

  • Spelen met hoogteverschil: Een groepje planten, maar ook een paar mooie vaasjes of natuurvondsten – als je verschillende hoogtes combineert, krijg je een speels en levendig geheel. Ook aan de muur kan je spelen met hoogteverschil. Je favoriete poster hang je het beste op met het midden van het beeld op ooghoogte.

Doe vooral waar jij blij van wordt!

  • Gezellig: 2 x keer zoveel lichtjes… Een spiegel – groot, klein, rond, vierkant, nieuw of van de rommelmarkt – is een prima onderzetter voor je kaarsen. Zet ze er in een mooi groepje op, met of zonder kandelaar, en geniet van het weerspiegelde licht.

  • Ga op je eigen gevoel af: Laat je gerust inspireren: door mooie 'woonplaatjes' op Instagram en Pinterest, door bloggers en woonbladen. Of door schilderijen (prachtige stillevens!), de natuur, binnenkijken bij anderen… Regels zijn er niet, doe wat je zelf mooi vindt!