Den Bosch

Workshop culinaire cosmetica

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, dus is het fijn om te weten wat je erop smeert. Met de producten uit je koelkast, fruitschaal, voorraadkast of kruidentuin kun je gemakkelijk je eigen beautyproducten maken. Niet enkel leuk om te doen, maar ook goed voor het milieu omdat je geen verpakkingsmateriaal verspilt. Tijdens de workshop ‘Culinaire Cosmetica’ leert Susette Brabander je alles over het maken van je eigen beautyproducten. Na afloop ga je naar huis met je eigen gemaakte brandnetel-haarspoeling en olijf-lippenbalsem, bestaande uit 100% natuurlijke producten.

Susette Brabander, alias Crêpe Susette, groeide op met de moestuin van haar ouders aan de rand van een natuurgebied in Midden-Limburg. In 2002 studeerde ze af aan de Design Academy Eindhoven met een serie supermarkt-accessoires. Na jaren als vormgever in de mode, gooit ze het roer om. De clutch wordt ingeruild voor een stevige shopper en nu werkt ze als creative director voor de food, natuur en beauty branche.

Zaterdag 1 juni 11:00-13:00
Kosten €25,- p.p
inclusief eigen gemaakte brandnetel-haarspoeling en olijf-lippenbalsem om mee naar huis te nemen.
Inschrijven via: Reserveer een plek door een mail te sturen naar hello@crepesusette.com. Vermeld daarin je naam en de datum van de workshop.

Maximaal 8 deelnemers.

Workshop Hotspot Drawing van karlijn van de wier

Dat ene tentje daar aan het water moet je écht eens proberen: zo’n leuk sfeertje! Hoe breng jij je favoriete hotspots een beetje overtuigend over aan anderen? Ik zeg: teken ze!

In deze workshop maak je jouw persoonlijke kaart met hotspots in een gebied. Omdat het een super dankbaar onderwerp om te tekenen is, het heel leuk is om plekken vast te leggen (waar je zo vaak komt dat ze je bij naam kennen) en omdat het geweldig is om een getekende en persoonlijke landkaart te hebben van waar jij nu zo ontzettend blij van wordt!

We tekenen met pen en waterverf: alle werkmaterialen zijn aanwezig, maar je bent welkom je eigen favorieten mee te nemen. Per workshop is er plek voor 8 personen. Je tekening op luxe papier, potlood en een gum krijg je mee!

Donderdag 27 juni 18:00-20:30 
Kosten €45,- p.p.
Inschrijven via: https://www.karlijnvandewier.nl/hotspot-drawing