Mango-kokos en limoen bowl met lavendelbloemen en eetbare viooltjes

2 personen

Ingrediënten:
Bowl
•  1 verse mango
•  1 doosje bevroren mangoblokjes
•  250 gram kokosyoghurt
•  1 sap en rasp van 1 limoen
•  1 eetlepel D&K honing

Topping
•  kokosvlokken
•  Dille & Kamille lavendelbloemen
•  eetbare viooltjes

Benodigheden: blender of staafmixer

Bereiding:

  1. Schil de mango, verwijder de pit en snijd in blokjes.
  2. Doe de verse en bevroren mangoblokjes, (bewaar een paar verse blokjes voor de topping), kokosyoghurt en limoensap in de blender en mix helemaal fijn.
  3. Voeg de honing toe en mix nog even door totdat alle stukjes helemaal fijn zijn.
  4. Giet de smoothie in een leuke mok of kom en strooi de lavendelbloemen en de blaadjes van de viooltjes er over.
  5. Rooster wat kokosvlokken in een droge koekenpan en strooi er over.
  6. Maak af met de limoenrasp en garneer met de achtergehouden verse blokjes mango. Serveer direct!