Brussel

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

Adres

Jean Stasstraat 16
1060 Brussel
tel: 02 538 81 25

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18.30u
Dinsdagvan 9.30u tot 18.30u
Woensdagvan 9.30u tot 18.30u
Donderdagvan 9.30u tot 18.30u
Vrijdagvan 9.30u tot 18.30u
Zaterdagvan 9.30u tot 18.30u
Zondaggesloten
 

Bijzondere openingstijden

donderdag 30 mei gesloten
maandag 10 juni gesloten
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Brussel:  

Wist je dat… in Brussel de art nouveau-stijl onstond? Victor Horta en zijn tijdgenoten haalden hun inspiratie in de natuur voor deze totaalkunst. Fiets of wandel langs de prachtige voorbeelden van deze kunstbeweging in diverse wijken van de stad.

Eet…  bij Jour de Fête een ‘plat du chef’ of kies voor een grote portie anti-pasti van het buffet. Dit charmante restaurant schotelt je gezonde gerechten voor in een kleurrijk fiftiesinterieur.

Bekijk… een hedendaagse dansvoorstelling in Les Brigittines of woon een concert bij in La Tricoterie in Sint-Gillis.

Drink… een kopje koffie bij God Save The Cream in de Stassartstraat. In dit Brits geïnspireerde eethuisje is het ook smullen van het heerlijke gebak: wortelcakejes, citroentaartjes of cheesecake.

Wandel… langs de antiekwinkeltjes in de Marollen of bezoek ’s ochtends de dagelijkse vlooienmarkt aan het Vossenplein. Groenten en fruit koop je op de bio markt in de hallen van Les Ateliers Des Tanneurs - dit gebouwencomplex met mooie art nouveau-gevel bevindt zich in het hart van de wijk.

Mee naar huis… ovenverse koekjes van Maison Dandoy, de oudste koekjesfabrikant in Brussel. Hun speculaasjes worden nog altijd gebakken volgens het recept van Jean-Baptiste Dandoy uit 1829.

Logeer… in het prachtige Berger Hotel in het centrum van de stad. Dit recent gerenoveerde hotel heeft 66 kamers in art déco-stijl. In het originele decor waan je je in de jaren ’30.