Brugge

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

Adres

Simon Stevinplein 17-18
8000 Brugge
tel: 050 34 11 80

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18.30u
Dinsdagvan 9.30u tot 18.30u
Woensdagvan 9.30u tot 18.30u
Donderdagvan 9.30u tot 18.30u
Vrijdagvan 9.30u tot 18.30u
Zaterdagvan 9.30u tot 18.30u
Zondagvan 11:00u tot 18:30u (van april t/m december)
 

Bijzondere openingstijden

woensdag 01 mei gesloten
donderdag 30 mei gesloten
zondag 09 juni gesloten
maandag 10 juni gesloten
zondag 21 juli gesloten
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Brugge: 

Wist je dat… Brugge door de Unesco is uitgeroepen tot Wereld Erfgoedstad? Beleef de stad van de Vlaamse Primitieven eens op een andere manier: ontdek het Volkskundemuseum in de Balstraat of bezoek Brouwerij De Halve Maan, de enige nog actieve bierbrouwerij in het Brugse centrum.

Bezoek… Li O Lait en drink een kopje koffie van ambachtelijk geroosterde bonen.  Eigenares Li toverde de voormalige woon-en werkplaats van de bekende kunstschilder Roger Gobron om tot een gezellige koffie- en theebar. Een heerlijke plek om even tot rust te komen!

Proef… van verfijnde wereldkeuken bij De Mangerie, langzaam gegaarde ribbetjes bij Ribs ’n Beer of de pure Japanse keuken bij Tanuki. In bistro Zwart Huis staat er ook live-muziek op het menu.

Bekijk… een kwaliteitsfilm in Cinema Lumière, de stadsbioscoop in de Sint-Jakobsstraat met drie zalen. Hier geen blockbusters, maar juist bijzondere films voor jong en oud.

Drink… een fris pintje, een trappist of een abdijbiertje bij Staminee De Garre. Je kan hier ook een speciaal voor het bierhuis gemaakte tripel drinken, zacht van smaak met een volle schuimkraag. Een aanrader!

Wandel… door het romantische Minnewaterpark. Eind juni kan je hier naar het gratis mondiale muziekfestival Feest in ’t Park en in juli vindt hier het Cactusfestival plaats.

Mee naar huis… een tweedehands boek van Books & Brunch op de Garenmarkt. Tijdens het uitzoeken van ‘nieuw’ leesvoer kan je genieten van verschillende heerlijke ontbijtjes en zoete desserts.

Logeer… in één van de gezellige gastenkamers van bed & breakfast 1669. Het pand met trapgeveltje dateert (de naam verklapt het al) uit 1669 en is centraal gelegen vlakbij de Sint-Salvatorskathedraal, de Brugse kanaaltjes en het station.