Gent

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

 

Adres

Hoornstraat 15
9000 Gent
tel: 09 233 91 12

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18.30u
Dinsdagvan 9.30u tot 18.30u
Woensdagvan 9.30u tot 18.30u
Donderdagvan 9.30u tot 18.30u
Vrijdagvan 9.30u tot 18.30u
Zaterdagvan 9.30u tot 18.30u
Zondageerste zondag van de maand: van 12u tot 18u (uitgezonderd feestdagen)
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Gent:  

Wist je dat… in de Sint-Baafskathedraal het beroemde Lam Gods schilderij van de Gebroeders Van Eyck hangt? En het imposante Gravensteen uit de 12e eeuw dateert?

Bezoek… de stad eens op een andere manier en maak een boottochtje op de Leien. Na de boottocht kan je het nabijgelegen Designmuseum bezoeken of in het Huis van Alijn de originele collectie over het dagelijkse leven in de 20e eeuw gaan ontdekken.

Eet… een hapje bij Eetkaffee Multatuli, in hun prachtige ‘directeurswoning’ aan de Huidevetterskaai. Hier koken ze zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en producten die afkomstig zijn van eerlijke handel. En alles is hier écht lekker – zeker in het zonnetje op hun terras aan de Leie!

Wandel… langs de vele markten in de binnenstad: op zaterdag bewonder je antieke spulletjes op de Sint-Jacobsmarkt en op zondag koop je bloemen op de Kouter en tweedehands boeken aan de Ajuinlei.

Mee naar huis… een potje artisanale Tierenteyn mosterd of een kunstboek van boekenwinkel Copyright in de Jakobijnenstraat.

Slapen… doe je in Le Jardin Bohémien in het centrum van de stad. Hier kan je niet alleen terecht voor een logeerplek, maar ook voor een lekker ontbijt of een lichte lunch in een charmante omgeving.