Groente op de BBQ, Julius Jaspers

Groente op de BBQ, Julius Jaspers
Groente op de BBQ, Julius Jaspers
17,00
Voorraad wordt opgehaald...
 

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!
 
  • Uitgeverij: Carrera culinair
  • Nederlandstalig
  • Hardcover
  • Pagina's: 160
  • Afmetingen: 22,7 x 16,6 x 2,2 cm
  • ISBN:  9789048847976
Artikelnummer: 00020370
Waarom Dille & Kamille?

Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.

020-2382160

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!