Speelgoed van 0 tot 3 jaar

Sorteer
46 artikelen gevonden

Spelenderwijs de wereld ontdekken: voor de kleintjes en iets grotere kinderen heeft Dille & Kamille ouderwets mooihouten speelgoed, kookspulletjes, lieve poppen en knuffels, de mooiste kinderboeken, slimme spelletjes en knutselspullen, allerlei moois voor de kinderkamer en nog heel veel meer.

 

Sorteer
Per pagina

Kinderen (en veel 'grote' mensen) vinden de speelgoedafdeling van Dille & Kamille een feestje. Voor de hele kleintjes is er prachtig houten speelgoed, zoals vrolijketrekfiguren, rammelaars,autootjesof een ouderwetse blokkenstoof. Ons mooiespeelgoed van rubberhoutis duurzaam, sterk en fijn om mee te spelen. Een echte klassieker is derieten poppenwagen, daar passen al onze lievepoppen en knuffelsin. 


Voor iets grotere kinderen vind je bij ons een ruime keuze inmuziekinstrumenten, prachtigekinderboekenen heel veel ander leuks. En natuurlijk allerlei'kookspullen'voor alle mini-koks, om te beginnen een echtekoksmuts! De kleine kunstenaar kan bij ons kiezen uitkleurplaten, knutselspullen en schetsboekenenpotlodenin alle kleuren van de regenboog. 

 

Geef je eenkinderfeestje, of wil je dekinderkamergezellig maken? Ook hiervoor ben je bij Dille & Kamille aan het goede adres.