Speelgoed vanaf 3 jaar

67 artikelen gevonden

Spelenderwijs de wereld ontdekken: voor de kleintjes en iets grotere kinderen heeft Dille & Kamille ouderwets mooihouten speelgoed, kookspulletjes, lieve poppen en knuffels, de mooiste kinderboeken, slimme spelletjes en knutselspullen, allerlei moois voor de kinderkamer en nog heel veel meer.

 

Per pagina

Kinderen (en veel 'grote' mensen) vinden de speelgoedafdeling van Dille & Kamille een feestje. Voor de hele kleintjes is er prachtig houten speelgoed, zoals vrolijke trekfiguren, rammelaars, autootjesof een ouderwetse blokkenstoof. Ons mooie speelgoed van rubberhoutis duurzaam, sterk en fijn om mee te spelen. Een echte klassieker is de rieten poppenwagen, daar passen al onze lieve poppen en knuffelsin. 


Voor iets grotere kinderen vind je bij ons een ruime keuze in muziekinstrumenten, prachtige kinderboekenen heel veel ander leuks. En natuurlijk allerlei 'kookspullen'voor alle mini-koks, om te beginnen een echte koksmuts! De kleine kunstenaar kan bij ons kiezen uit kleurplaten, knutselspullen en schetsboekenen potlodenin alle kleuren van de regenboog. 

 

Geef je een kinderfeestje, of wil je de kinderkamergezellig maken? Ook hiervoor ben je bij Dille & Kamille aan het goede adres.