Zuurkoolstamppot met appel en pulled pork

Zuurkoolstamppot met appel en pulled pork | Dille & Kamille

Voor 4 personen

Ingrediënten:
1 kilo varkensbraadvlees zonder been (schouder of procureur)
1 appel, in blokjes gesneden
1 tl nootmuskaat*

Voor de dry rub:
1 el zout*
3 tl cayennepeper*
1 el gerookt paprikapoeder*
3 tl gedroogde tijm*
2 tl kaneelpoeder*
1 tl komijnpoeder*

Voor de marinade:
250 ml cola
75 ml appelciderazijn
100 ml barbecuesaus
1 el mosterd honing&tijm*
5 teentjes knoflook, fijngehakt
2 gele uien, fijngehakt

Voor de zuurkool:
1 pakje zuurkool
125 ml water
5 middelgrote aardappelen, geschild en doormidden gesneden
2 el melk
½ el zout*

Benodigdheden: chefmes*, snijplank*, kom*, slowcooker, pollepel*, vork*, kookpot, afgiethulp*, aardappelstamper*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille


Bereiding: