Top 10 Badkamer

ONZE FAVORIETEN VOOR IN DE BADKAMER! 
Bij Dille & Kamille denk je meteen aan fijne badspulletjes: geurige zeepjes, zachte rulle handdoeken van biologische katoen en een badjas om lekker in weg te kruipen, puur natuur verwenspullen voor je gezicht en je haar, borstels en rollers om je huid te laten tintelen en mooi glad te maken voor de zomer… Onze tip: bewaar die zeepjes tussen je handdoeken in de kast, dat ruikt heerlijk! Dit is zijn onze 10 bad-favorieten!

 
4 artikelen
4 artikelen

Bij Dille & Kamille houden we van al onze artikelen, maar we hebben natuurlijk onze favorieten. Omdat ze zo mooi zijn, of extra handig, of héél erg lekker. Of omdat er een bijzonder verhaal bij hoort, over hoe en door wie het gemaakt is. Omdat een artikel heel duurzaam is of omdat je er jaren plezier van hebt.

We delen onze favorieten graag met je: onze Top 10 van de fijnstebakspullenbijvoorbeeld, of alles voor een ontspannenontbijtjeof de lekkerste kopkoffie. De mooiste artikelen vanhouten onze top 10 voor purenatuurlijke eenvoudin je huis. De ideale gieter en andere handige spullen voor je tuinen alles voor een geslaagdeBBQofpicknick. Onze 10 favorieten voor de natuurlijkeschoonmaaken de fijnste spullen voor je badkamer.