Top 10 Koffie

DOL OP KOFFIE: DIT ZIJN ONZE FAVORIETE KOFFIESPULLETJES!
Ben jij net als wij een echte koffieliefhebber? Gek op cappuccino, latte en espresso of juist een fan van rustig druppelende 'slow coffee'? Koffie met melk of zonder, uit keurige kopjes, een glaasje of een stoere mok? Bij ons vind je niet alleen heerlijke koffie, maar ook heel veel accessoires. Dit is alvast een selectie!

 

Bij Dille & Kamille houden we van al onze artikelen, maar we hebben natuurlijk onze favorieten. Omdat ze zo mooi zijn, of extra handig, of héél erg lekker. Of omdat er een bijzonder verhaal bij hoort, over hoe en door wie het gemaakt is. Omdat een artikel heel duurzaam is of omdat je er jaren plezier van hebt.

We delen onze favorieten graag met je: onze Top 10 van de fijnstebakspullenbijvoorbeeld, of alles voor een ontspannenontbijtjeof de lekkerste kopkoffie. De mooiste artikelen vanhouten onze top 10 voor purenatuurlijke eenvoudin je huis. De ideale gieter en andere handige spullen voor je tuinen alles voor een geslaagdeBBQofpicknick. Onze 10 favorieten voor de natuurlijkeschoonmaaken de fijnste spullen voor je badkamer.