Top 10 Ontbijt

10 X MOOI OM DE DAG MEE TE BEGINNEN... 
We besteden steeds meer aandacht aan ons ontbijt en terecht: met een lekker ontbijtje begint je dag meteen een stuk vrolijker. Bij ons vind je alles om er 's ochtends een feestje van te maken, van bio muesli, heel veel soorten thee en bijzondere jammetjes tot fijn servies en glazen voor sap of smoothie, theepotten, broodplankjes en placemats. Klik hier voor onze ontbijt recepten!

 

4 artikelen
4 artikelen

Bij Dille & Kamille houden we van al onze artikelen, maar we hebben natuurlijk onze favorieten. Omdat ze zo mooi zijn, of extra handig, of héél erg lekker. Of omdat er een bijzonder verhaal bij hoort, over hoe en door wie het gemaakt is. Omdat een artikel heel duurzaam is of omdat je er jaren plezier van hebt.

We delen onze favorieten graag met je: onze Top 10 van de fijnstebakspullenbijvoorbeeld, of alles voor een ontspannenontbijtjeof de lekkerste kopkoffie. De mooiste artikelen vanhouten onze top 10 voor purenatuurlijke eenvoudin je huis. De ideale gieter en andere handige spullen voor je tuinen alles voor een geslaagdeBBQofpicknick. Onze 10 favorieten voor de natuurlijkeschoonmaaken de fijnste spullen voor je badkamer.