Top 10 Terug naar school

TERUG NAAR SCHOOL: DIT ZIJN ONZE FAVORIETE SCHOOLSPULLETJES!
Nu geniet je nog volop van de vakantie, maar straks is het weer zover: terug naar school! Stiekem is dat ook best leuk, zeker met een tas vol mooie nieuwe spulletjes. Potloden in alle kleuren van de regenboog, vrolijke pennenzakjes, stevig papier om  je nieuwe boeken mee te kaften – maak ze extra mooi met onze washi tape! En wat is er nou leuker dan beginnen op de eerste bladzij van een helemaal nieuw schriftje... 

Van hoog naar laag sorteren
7 artikelen gevonden
Van hoog naar laag sorteren
7 artikelen gevonden

Bij Dille & Kamille houden we van al onze artikelen, maar we hebben natuurlijk onze favorieten. Omdat ze zo mooi zijn, of extra handig, of héél erg lekker. Of omdat er een bijzonder verhaal bij hoort, over hoe en door wie het gemaakt is. Omdat een artikel heel duurzaam is of omdat je er jaren plezier van hebt.

We delen onze favorieten graag met je: onze Top 10 van de fijnstebakspullenbijvoorbeeld, of alles voor een ontspannenontbijtjeof de lekkerste kopkoffie. De mooiste artikelen vanhouten onze top 10 voor purenatuurlijke eenvoudin je huis. De ideale gieter en andere handige spullen voor je tuinen alles voor een geslaagdeBBQofpicknick. Onze 10 favorieten voor de natuurlijkeschoonmaaken de fijnste spullen voor je badkamer.