De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Een citroen-maanzaadtaart bakken en decoreren met Maison Lakruddé

Bij Dille & Kamille houden we van bakken. Niks is leuker om op een regenachtige middag een prachtige taart, cake of cupcake te bakken. Liefde gaat namelijk door de maag, zegt men wel eens.

Naomi van ‘Maison Lakruddé’ laat je in deze online workshop zien hoe leuk het is om een drie-laagse citroen-maanzaadtaart te bakken en ook nog eens prachtig te decoreren met verse kamille en rood fruit. Met de juiste ingrediënten en keukenhulpjes hoeft bakken niet ingewikkeld te zijn, zolang je maar plezier blijft houden. 
Een aantal jaar geleden besloot Naomi om van haar passie, haar werk te maken. En zo werd ‘Maison Lakruddé’ opgericht en bakte Naomi heel veel doop-, verjaardags- en bruidstaarten op bestelling. Nu staat Naomi niet meer zo veel in haar bakkerij, maar je kunt haar prachtige creaties nog wel op Instagram of Facebook bekijken.Bekijk onze artikelen