Vloerkleden

Een tapijt, mat of vloerkleed geeft een heerlijk warme sfeer aan jouw huis. Een vloerkleed staat goed in elk huis en is daarnaast ook nog eens heerlijk zacht voor aan je voeten. Bij Dille en Kamille vind je fijne vloerkleden, tapijten en matten waarmee je gezelligheid in huis creëert.

Veelzijdigheid van vloerkleden

Een vloerkleed is allang niet meer een woonaccessoire dat alleen in de woonkamer ligt, een kleed op de vloer zie je nu namelijk op veel meer plekken in huis terugkomen. In de eetkamer, slaapkamer of aan de muur zie je steeds vaker mooie vloerkleden. Naast dat het leuk is om te variëren met verschillende ruimtes, is het ook leuk om te variëren in vormen, zoals met een lang rechthoekig vloerkleed of rond vloerkleed

Jute vloerkleed voor een natuurlijke look

Met een jute vloerkleed creëer je een natuurlijke en warme uitstraling in huis. Een jute kleed voor op de vloer past perfect in elke ruimte van je huis. Door het robuust geweven jute staat het kleed perfect in de woon- of slaapkamer, maar ook onder de eettafel past een jute mat perfect. Zo is ook het knoeien rond de eettafel geen enkel probleem, aangezien je een jute vloerkleed eenvoudig kunt schoonmaken. Gebruik hiervoor een mild sopje van bijvoorbeeld Marseille zeep.

Verrassend effect met een vintage vloerkleed

Een vloerkleed is een zeer bepalend item in jouw woning, een kleed zorgt namelijk voor de sfeer en stijl in huis. Een mooie en tijdloze trend die in ieders interieur past, is een mooi vintage vloerkleed. De nostalgische patronen, zachte kleuren en tijdloze prints geven een vertrouwde en rustgevende look. Een vintage tapijt is een bijzondere toevoeging aan je huis, het tapijt creëert namelijk een warm en sfeervol uiterlijk. Naast vintage vloerkleden, hebben we nog veel meer verschillende kleden voor op de vloer in ons assortiment. Doe dus snel inspiratie op voor jouw woning!