Aleppo zeep

De krachtig zuiverende en tegelijk herstellende Aleppo zeep is een van onze favorieten! De heerlijk zachte en plantaardige Aleppo zeep houdt je huid zacht en laat het weer helemaal stralen. 

5 artikelen
5 artikelen

Wat is Aleppo zeep

Aleppo zeep is een volledig plantaardige en 100% natuurlijke zeep, gemaakt van olijfolie en laurierbessenolie. De geschiedenis van Aleppo zeep gaat duizenden jaren terug, vandaag de dag wordt de zeep nog steeds op dezelfde, traditionele wijze als toen in de Syrische stad Aleppo gemaakt. Je kunt Aleppo gebruiken om je huid mee te wassen, maar het is ook goed voor je haar en bijvoorbeeld vlekken in je kleding!

Waar is Aleppo zeep goed voor

Aleppo zeep is een fijne en krachtige zeep die vele voordelen kent. Omdat de zeep 100% natuurlijk is en alleen olijfolie en laurierbesolie bevat, zitten er ook geen slechte chemische stoffen in. De Aleppo zeep zorgt ervoor dat het herstellend vermogen van je huid wordt ondersteund en geactiveerd. Zo helpt de Aleppo zeep bij een droge en schrale huid, puistjes, onzuiverheden en gaat het huidveroudering tegen. De zeep kan daarbij ook zeker worden gebruikt op een gevoelige huid en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Aleppo zeep kopen bij Dille & Kamille

Wanneer je voor het eerst Aleppo zeep gaat gebruiken, is het wel even wennen. De zeep voelt en ruikt namelijk heel anders dan de zepen die we tegenwoordig zijn gewend. Voor de huid is dit dus ook even wennen, maar dit zal niet langer dan een aantal dagen duren. Bij ons vind je Aleppo zepen met verschillende verhoudingen in de samenstelling, zo kan jij zelf kiezen wat je fijn vindt. Naast dat de zeep 100% natuurlijk is, dragen wij ook zorg voor de makers van de zeep. Onze Franse leverancier van Aleppo zeep doneert een deel van zijn omzet aan verschillende hulporganisaties in Syrië, zodat het prachtige ambacht van de Syrische zeepmakerij niet verloren gaat.