Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Bezorgopties & levertijd

Bezorgen op jouw adres

Verzending binnen 3 werkdagen € 3,95
Als je kiest voor verzending binnen 3 werkdagen, proberen wij om direct vanuit de winkel met de fiets leveren. Dat doen wij met onze bezorgpartner Bringly en dit kan al in bijna 40 steden in Nederland. Als je niet in een gebied woont waar we met de fiets komen, wordt jouw bestelling thuisbezorgd via een van de andere bezorgdiensten. Natuurlijk krijg je in alle gevallen een track & trace waarop je kunt zien wanneer het pakketje precies wordt bezorgd.

Vandaag nog verzonden € 5,95
De snelste manier. We gaan je bestelling direct in pakken en verzenden. We zoeken de meest duurzame vervoerder (vaak de fiets) en je hebt vaak jouw pakket de volgende dag in huis. Dat kunnen we helaas niet altijd garanderen, maar je ontvangt direct na bestelling een e-mail met track & trace-code om jouw bestelling te volgen.

Afhalen op een afhaalpunt of Dille & Kamille winkel

Ophalen in de winkel € 0,00
Gezellig dat je langskomt! Als wij de artikelen die je hebt besteld op voorraad hebben in de winkel, kun je vaak dezelfde dag al jouw bestelling ophalen. Als dit niet het geval is, duurt het ongeveer 3 werkdagen. Je krijgt bericht als je langs kunt komen. We zetten jouw bestelling voor je klaar.

Ophalen op een afhaalpunt € 2,95
Het is duurzaam om je pakketje naar een afhaalpunt te sturen. Dat scheelt heel veel kilometers van busjes die dan niet naar ieder huis moeten. Als je kiest voor deze bezorgoptie, kun je jouw pakket na ongeveer 3 werkdagen ophalen.

Extra bijdrage grote artikelen

Voor een aantal grote artikelen rekenen wij een extra verzendbijdrage van € 4,50 per bestelling. Als dit van toepassing is, vind je dit terug bij de productinformatie over het artikel dat je bestelt. Soms worden grote bestellingen of bestellingen van producten met een afwijkende maat (bijvoorbeeld een bezemsteel) niet in dezelfde bestelling bezorgd, dan ontvang je jouw bestelling in meerdere aflevermomenten. Daar worden geen extra bestelkosten voor in rekening gebracht.