Extract

Voeg extra smaak toe aan je baksels met natuurlijke extracten zoals vanille of amandel. Ideaal voor koekjes, cakes en glazuur!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
7 13
7 13
6 artikelen
6 artikelen

Extracten om mee te bakken

Onze natuurlijke extracten, zoals vanille, amandel en citroen, zijn lekkere smaakmakers voor in je baksels. Een paar druppels zijn al genoeg om beslag, vulling of glazuur een rijke smaak te geven. Ideaal voor taarten, cakes, koekjes of desserts zoals pudding en ijs. Heb jij al een favoriet?

Vanille extract of amandel extract?

Vanille-extract geeft je baksels een warme, zoete geur en smaak. Je gebruikt het bijvoorbeeld in cakes, cupcakes, koekjes, pannenkoekenbeslag, banketbakkersroom en zelfs in slagroom of melk voor rijstpap. Amandelextract is dan weer perfect voor baksels zoals amandelspijs, boterkoek of marsepein! De extracten zijn vloeibaar en daardoor eenvoudig te doseren en te mengen.

Bakmixen van Dille & Kamille

Of je nu een ervaren bakker bent of juist niet, met onze bakmixen kan iedereen aan de slag. Je bakt met gemak scones, koekjes, appeltaarten of banenbroden. De ingrediënten vind je altijd op de verpakkingen, of doe inspiratie op voor andere bakrecepten.

Alles om te bakken

Naast de bakingrediënten heb je natuurlijk ook hulpjes nodig om te kunnen beginnen. Denk aan bakvormen van rvs of emaille. Ga je voor een  cupcake vorm of een hartvormige appeltaart? Maatlepeltjes voor de juiste afmetingen en deegrollers voor een goede basis. Ontdek alles om te bakken van Dille & Kamille.