Zeepbol

Met onze zeepbollen met zeephouder geef je een nostalgische sfeer aan je keuken, badkamer of toilet. Doordat de zeep niet in een bakje ligt blijft hij droog, stevig en schoon. Kies je favoriete geur!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
7 35
7 35
3 artikelen
3 artikelen

Nostalgische zeepbol

De zeepbol met zeephouder zal je misschien herkennen van vroeger op school. In veel klaslokalen en gymzalen hing een zeepbol aan een zeephouder naast de wasbak om je handen mee te wassen. De zeepbol is een authentiek Frans product. In de jaren 50 bedachten de zeepmakers van ‘Laboratoire Provendi’ de draaiende en iconische zeep. Doordat de zeep niet in een bakje ligt blijft hij droog, stevig en schoon.

Zeepbol met praktische zeepbolhouder

Bij Dille & Kamille kun je een complete set van een zeephouder met een zeepbol kopen. Met de bijgeleverde schroeven bevestig je de houder eenvoudig aan de muur. Met onze zeepbollen met zeephouder geef je een nostalgische sfeer aan je keuken, badkamer of toilet. In onze set van een praktische en hygiënische zeephouder zit de citroenzeepbol bij inbegrepen.

Natuurlijke zeepbollen in verschillende geuren

We hebben een zeepbol in verschillende kleuren en geuren. Zo hebben we een witte zeepbol met de geur van amandel, een gele zeepbol met de geur van citroen en een bruine zeepbol met de geur van cederhout. Onze zeepbollen zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten. Je vindt onze zeepbollen en de zeepbol met houder online en in onze winkels.