Aleppo zeep

Onze Aleppo zeep komt uit de gelijknamige stad Aleppo in Syrië. Al meer dan 3000 jaar wordt deze zeep, van alleen natuurlijke ingrediënten, hier gemaakt op basis van olijfolie en laurierbesolie.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
4 10
4 10
5 artikelen
5 artikelen

Wat is Aleppo zeep?

Aleppo zeep is een plantaardige en natuurlijke zeep, gemaakt van olijfolie. De Aleppo zeep die je bij Dille & Kamille vindt, is afkomstig uit de gelijknamige stad Aleppo in Syrië. Al meer dan 3000 jaar wordt deze zeep, van alleen natuurlijke ingrediënten, hier gemaakt op basis van olijfolie en laurierbesolie. De fabrikant van onze blokken Aleppo-zeep houdt vast aan traditionele methoden om de zeep te maken: het productieproces is volledig handmatig en de kennis hierover is van generatie op generatie doorgegeven. Wil je meer weten over dit bijzondere ambacht? Lees hier meer en bekijk de video waarin je ziet hoe de Aleppo zeep wordt gemaakt. 

Waar is Aleppo zeep goed voor?

Aleppo zeep is een zachte zeep, gemaakt van olijfolie wat de huid zacht en soepel houdt. Onze Aleppo zeep is geschikt voor alle huidtypen en je kunt er ook je haren mee wassen. Daarnaast hebben we een Aleppo zeep op basis van houtskool, olijf- en laurierolie in ons assortiment. Met deze zeep geef je de huid van je gezicht en lichaam een milde detox. Deze 100% plantaardige zeep verenigt het eeuwenoude, traditionele Syrische zeepambacht met de reinigende, revitaliserende eigenschappen van houtskool. De Aleppo zeep met houtskool is geschikt voor alle huidtypen, en is mild voor de gevoelige, snel geïrriteerde huid. Of verwen jezelf met ‘Aleppo zwarte zeep’ met een verfrissende eucalyptusgeur: pure ontspanning uit de oosterse badtraditie van de hammam! 

Aleppo zeep kopen bij Dille & Kamille

Aleppo zeep koop je eenvoudig in onze webwinkel of kom gezellig langs in een van onze winkels. Bij Dille & Kamille kun je verschillende samenstellingen van de zeep kopen, namelijk Aleppo zeep van 100% olijfolie, Aleppo zeep van 95% olijfolie en 5% laurierbessenolie en Aleppo zeep van 60% olijfolie en 40% laurierbessenolie. Daarnaast hebben we een fijne Aleppo zeep met houtskool, of met de geur van eucalyptus.