Natuurlijke sponzen

Heerlijke natuurlijke sponzen om te gebruiken onder de douche, in bad, om mee te masseren en de huid te scrubben. Kies je hier je favoriete spons van natuurlijke materialen.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
3 10
3 10
Kleur
4 artikelen
4 artikelen

Natuur spons van Dille & Kamille

Een heerlijke spons om te gebruiken onder de douche: onze natuursponzen uit Italië. Deze sponzen worden met speciaal gereedschap losgemaakt van de rotsen - hierbij blijft de basis van de spons achter, zodat deze verder kan groeien. Heerlijk om te gebruiken met onze zeep of douchegel.  

Natuurlijke loofah sponzen 

Ook onze loofah spons is een natuurlijk spons gemaakt van de loofahvrucht. Gebruik deze scrubspons om je lichaam en gezicht regelmatig te masseren. Zo verwijder je dode huidcellen en stimuleer je een goede doorbloeding. We hebben loofah sponzen in verschillende maten, en ook als badborstel. 

Massage sponzen 

Naast onze loofah sponzen, zijn ook onze badstof scrubsponzen fijn om je huid mee te masseren. Onze badstof scrubspons is gemaakt van hoge kwaliteit linnen en heeft een handige handgreep. Gebruik deze spons op droge of natgemaakte huid. Leuk als verwencadeautje met douchegel en bodylotion

Onze duurzame en natuurlijke sponzen kopen 

Bij Dille & Kamille vind je verschillende natuurlijke sponzen voor onder de douche, in bad en om mee te masseren. Je kunt onze natuurlijke sponzen eenvoudig online bestellen, maar je kunt ook gezellig langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers adviseren je ook graag over hoe je de natuurlijke spons kunt gebruiken en kunt schoonmaken. We zien je graag in een van onze winkels!