Natuurlijke sponzen

Laat je huid stralen met onze fijne natuurlijke sponzen. Onze sponzen zijn heerlijk zacht en zorgen voor de ultieme ontspanning tijdens jouw relaxmomentjes!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
3 10
3 10
Kleur
6 artikelen
6 artikelen

Onze duurzame en natuurlijke sponzen

Wij halen onze fijne natuur sponzen uit Italië, bij een traditioneel familiebedrijf. Met veel passie worden de sponzen nauwkeurig geselecteerd, verzameld en verwerkt. Hierbij wordt er veel aandacht en zorg gelegd bij bescherming van de Middellandse Zeebodem. De natuur sponzen worden met speciaal gereedschap van de rotsen losgemaakt, waarbij de basis van de spons achterblijft. Zo kan de spons namelijk weer verder groeien. Vervolgens worden de sponzen in netten verzamelt en vervolgens gereinigd, gedroogd en met de hand in vorm geknipt. De sponzen behouden hun natuurlijke kleur. Dus ook als jij jouw fijne spons thuis hebt, is deze nog dezelfde kleur als hoe deze op de zeebodem hebben gegroeid. Hoe gaaf is dat?

Loofah spons voor een stralende huid

Een heerlijk zachte huid door onze fijne en natuurlijke Loofah spons. Deze natuurlijke scrubspons is ideaal om je lichaam en gezicht regelmatig mee te wassen. Zo verwijder je namelijk dode huidcellen en stimuleer je een goede doorbloeding. Een Loofah spons wordt gemaakt van een Loofah vrucht, de plant is familie van de komkommer en courgetachtige. Het vezelige karakter van de Loofah zorgt er hierbij voor dat deze erg geschikt is om als natuurlijke scrubspons te gebruiken.

Natuurlijke spons bij Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille vind je verschillende fijne natuurlijke sponsen, zo is er altijd wel een spons die perfect bij jouw behoeftes past. Je kunt onze natuurlijke sponzen eenvoudig online bestellen, maar je kunt ook gezellig langskomen in een van onze winkels. Hier kan je de sponzen zelf uitkiezen. Onze medewerkers adviseren je ook graag over hoe je de natuurlijke spons het beste kunt gebruiken en kunt schoonmaken. We zien je graag in een van onze winkels!