Koffieblikken

In een goed afgesloten koffieblik blijven de geur en smaak van koffie het best behouden. Onze koffieblikken zijn er in verschillende kleuren - kies hier je favoriete koffieblik voor in jouw keuken! 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
3 4
3 4
1 artikelen
1 artikelen

Koffieblikken voor alle soorten koffie 

Bewaar je koffiebonen, filtermaling of espressomaling in een koffieblik van Dille & Kamille. Zo houd je je voorraadkast opgeruimd en overzichtelijk. Of zet de koffieblikken op het aanrecht – ze mogen gezien worden! Wij hebben koffieblikken in verschillende maten en kleuren. In een afgesloten koffieblik blijven geur en smaak het beste behouden.  

Koffie van Dille & Kamille 

Bij Dille & Kamille hebben we 3 verschillende smaken koffie in bonen, espresso- en filtermaling: Attimo met een zachte en aromatische smaak, Nero voor een krachtige, kruidige en iets zoete espresso en de Cerrado met een volle smaak. De koffie is afkomstig van koffiebranderij Peeze in Arnhem, een van de meest duurzame branderijen van Europa! Lees hier meer over de koffie van Dille & Kamille. Om het lekkerste kopje koffie te zetten hebben we verschillende koffie accessoires, zoals koffiefilters en koffiepotten, maar ook leuke koffiekopjes en handige maatlepels. Je koopt onze koffie, koffieblikken en koffie accessoires snel en makkelijk online, of in onze winkels!