-
Bord pasta, emaille, groengrijs/wit, Ø 23 cm5 , 95Op voorraad
-
Bord diep reactieve glazuur, steengoed, groen, Ø 22 cm13 , 95Op voorraad
-
Bord diep, emaille, groengrijs/wit, Ø 15 cm3 , 95Op voorraad
-
Bord diep, emaille, groengrijs/wit, Ø 19 cm4 , 95Op voorraad
-
Bord diep 'Cameo', porselein, Ø 23 cm4 , 95Op voorraad
-
Bord pasta, emaille, zwart/wit, Ø 23 cm6 , 95Op voorraad
-
Diepbord, organisch, porselein, wit, Ø 23 cm11 , 95Op voorraad
-
Bord diep, emaille, zwart/wit, Ø 19 cm5 , 95Op voorraad
-
Diep bord, steengoed, beige, spikkel, Ø 22,5 cm13 , 95Op voorraad
-
Diep bord, steengoed, strooitakje, Ø22,5 cm13 , 95Op voorraad
-
Bord diep reactief glazuur, steengoed, zand, Ø 22 cm13 , 95Op voorraad
-
Bord diep, emaille, zwart/wit, Ø 15 cm4 , 95Op voorraad
-
Bord diep reactieve glazuur, steengoed, grijs, Ø 22 cm13 , 95Op voorraad
-
Bord diep kiezel, terracotta, ø 23 cm13 , 95Op voorraad
-
- Inspiratie voor huis en tuin
- Natuurlijke eenvoud sinds 1974
- Met aandacht geselecteerd
Diepe borden: stijlvol en praktisch voor elke maaltijd
Een goed diep bord is niet alleen handig, maar ook een mooie toevoeging aan je servies. Of je nu een verwarmende soep serveert, een kleurrijke pasta op tafel zet of geniet van een stevige stoofschotel, een diep bord maakt het allemaal nét wat makkelijker. End de diepe vorm van de kom zorgt ervoor dat je maaltijd extra lang warm blijft. In onze collectie vind je borden die praktisch zijn én er prachtig uitzien, zodat je jouw tafel altijd met stijl kunt dekken, compleet met (ronde) tafelkleden, glaswerk, dinerkaarsen en bestek.
De alleskunner aan tafel
Diepe borden zijn ideaal voor gerechten met een rijke saus, bouillon of een lekker laagje jus. Maar ze zijn ook perfect voor salades, curry’s of zelfs een ontbijt met yoghurt en vers fruit. Van tijdloos wit bord of een bord met een mooie print, diepe borden voegen altijd iets extra’s toe aan je maaltijd.
Het verschil tussen diepe borden met en zonder rand
Diepe borden zijn er in twee varianten: met en zonder rand. Bij Dille & Kamille vind je allebei de soorten. Het verschil zit vooral in hoe ze eruitzien en hoe je ze gebruikt. Beide hebben hun eigen voordelen, dus het hangt er maar net van af wat je handig of mooi vindt.
Diep bord met rand: klassiek en handig
Een diep bord met een rand heeft, zoals de naam al zegt, een platte rand rondom het diepe gedeelte. Handig, want die rand geeft wat extra grip als je het bord oppakt. Bovendien helpt de rand te voorkomen dat saus of soep er overheen drupt, wat betekent dat je minder kans op morsen hebt. En nog een laatste verschil, het ziet er ook nog eens chic uit! Ideaal voor als je gasten uitnodigt voor een feestelijk diner of als je gewoon houdt van een klassieke uitstraling op tafel.
Diep bord zonder rand: modern en compact
Een diep bord zónder rand heeft een strakker design. Het diepe gedeelte loopt helemaal door tot de rand, wat het bord lekker compact maakt. En dat is weer handig als je weinig ruimte hebt in je kast of op tafel. Deze borden hebben een meer moderne, minimalistische uitstraling en zijn fijn voor een makkelijke maaltijd. Denk aan een snelle pasta of een kommetje soep op een doordeweekse avond.
Wat past bij jou?
Of je nu kiest voor een bord met of zonder rand, beide zijn praktisch en stijlvol op hun eigen manier. Met rand is wat klassieker en handig bij luxe diners, terwijl zonder rand iets moderner en no-nonsense is. Kijk wat het beste bij jouw stijl en gebruik past, en je zit altijd goed!
Diepe borden van Dille & Kamille
Onze verschillende diepe borden zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook gemaakt voor dagelijks gebruik. Ze zijn stevig, duurzaam en vaatwasserbestendig. Behalve de diepe borden van emaille, zijn ze ook te gebruiken in de magnetron. En of je ze nu gebruikt voor een snelle doordeweekse maaltijd of een uitgebreid diner met vrienden: deze borden zijn ontworpen om je jarenlang van dienst te zijn. Bekijk ook de bijpassende gebaksbordjes, dinerborden en ontbijtborden om je servies compleet te maken!