Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Opbergblikken

Van verse thee tot pasta en koekjes, met onze handige voorraadblikken houd je de voorraadkast en keukenkast netjes opgeruimd. 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
9 15
9 15
3 artikelen
3 artikelen

Opbergblikken voor al jouw favoriete producten

Opgeruimd staat netjes! Bewaar je ontbijtgranen, meel, koffie, thee, pasta, rijst of je zelfgemaakte, ingemaakte groenten in onze opbergpotten en blikken. Fijn overzichtelijk én het staat mooi in je keuken, zeker met een mooi en klassiek etiket er op.

Opbergpotten van emaille of blik?

Iedereen heeft een eigen smaak en daarbij ook een ander soort voorraadkast. Dille & Kamille verkoopt opbergblikken in van emaille in het wit, maar we hebben ook opbergblikken in allerlei vrolijke printjes en kleuren. Zo is er altijd wel een bewaarpot die bij jouw interieur past.

Andere accessoires voor opbergen en bewaren

Van een handige, houten broodtrommel, een vershoudschaal voor groenten of kruidenpotjes met bijpassend kruidenrekje: door je etenswaren goed af te sluiten gaan ze langer mee en gooi je uiteindelijk minder eten weg! En het staat ook nog eens mooi en opgeruimd in je keuken. Je vindt al onze producten om in op te bergen of te bewaren in onze webshop, of kom gezellig langs in een van onze winkels!