Theeblikken

Bewaar je thee in onze goed afsluitbare theeblikken waardoor de geur en smaak behouden blijven. De blikken zijn tijdloos, handig stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten. 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
2 4
2 4
2 artikelen
2 artikelen

Thee voor elk moment uit onze theeblikken

We zijn dol op thee en onze theeblikken! Bij Dille & Kamille vind je meer dan 40 soorten losse thee en theezakjes voor elk moment van je dag. Onze thee bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige aroma’s, en we kiezen zoveel mogelijk voor biologisch. Genoeg keuze om de hele dag door te drinken: voor een energiek begin van de dag, bij je eten of om ’s avonds rustig mee te ontspannen.

In de handige theebikken van Dille & Kamille blijven de geur en smaak van de thee langer behouden. Zo geniet je keer op keer van je favoriete kop thee.

Meer achtergrondinformatie en tips voor het zetten van de lekkerste thee vind je hier.

Handige en tijdloze theeblikken

De theeblikken van Dille & Kamille zijn handig en tijdloos. Je kunt ze goed stapelen: de holle onderzijde past precies op de bovenkant van het blik eronder. Dat scheelt ruimte!

Tip: Schrijf de naam van de thee op onze klassieke Dille & Kamille etiketjes en plak die op het blik.

Naast het bewaren van thee kun je de blikken ook voor andere dingen gebruiken. Voor onze heerlijke snoepjes bijvoorbeeld. De inhoud van een zakje past perfect in een klein blik.