Geurstokjes

Onze heerlijke geurstokjes laten het huis lekker ruiken, en staan ook leuk in je woonkamer of de gang. Van groene thee, vijg & roos en verfrissend katoen, kies voor elke kamer een heerlijke geur!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
13 18
13 18
6 artikelen
6 artikelen

Geurstokjes met eucalyptus en lavendelgeur

Onze geurstokjes zijn leuke blikvangers voor in de gang en het toilet, en zijn er in verschillende geuren. Wissel af tussen onze geuren vijg & roos, groene thee en katoen. Ook leuk om verschillende geurtjes in elke kamer van het huis te plaatsen. Wil je een frisse geur in de badkamer en een zoete geur voor in de woonkamer? Het kan allemaal met de geurstokjes van Dille & Kamille!

Hoe werken geurstokjes?

Onze geurstokjes zet je in het meegeleverde flesje. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kan je een of meerdere stokjes gebruiken. De stokjes zuigen zich vol en laten de geur geleidelijk verdampen. Voor een intensere geur kun je de stokjes daarna weer omdraaien.

Lekkerste geurstokjes kopen bij Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille koop je de fijnste geurstokjes. Onze geurstokjes ruiken heerlijk en gaan lang mee. Zo zorg je dus altijd voor een lekkere geur in huis. Bekijk en bestel al onze geurstokjes nu online. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om gezellig langs te komen in een van onze winkels.