Koffiekopjes - Dille & Kamille

Koffiekopjes

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
3 5
3 5
Kleur
3 artikelen
3 artikelen

Mooie koffiekopjes van Dille & Kamille

Met de mooie koffiekopjes van Dille & Kamille drink je stijlvol en lekker je kop koffie. We hebben koffiekopjes voor verschillende soorten koffie. Van grote koffiemokken en kleine espressokopjes tot koffiekopjes met een bijbehorend schoteltje en koffieglazen voor latte macchiato. Voor elke kop koffie vind je een mooi koffiekopje bij Dille & Kamille!

Comfortabel drinken met een koffiekopje met oor

Je wilt natuurlijk niet je handen branden aan een te warm kopje wanneer je geniet van een lekker kopje koffie. Daarom zijn onze koffiekopjes uitgerust met een oor. Zo kun je het kopje makkelijk vasthouden, hoe warm het kopje ook nog is! Bekijk al onze koffiekopjes met oor en kies je favoriet.

Maak je serviesset compleet

Naast de leuke koffiekopjes vind je ook al je andere servies bij Dille & Kamille. Wel zo leuk om een serviesset compleet te maken! Zoals onze koffiekopjes van steengoed of porselein. Ons servies van steengoed is er ook met reactief glazuur, wat een heel bijzonder kleurpatroon creëert. Zo ziet ieder kopje er uniek uit en geven ze extra glans aan je gedekte tafel. Onze tijdloze porseleinen kopjes zijn gemaakt van zeer sterk en duurzaam porselein.

Alles voor een lekker kopje koffie bij Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille vind je alles voor een lekker kopje koffie. Naast onze mooie koffiekopjes hebben we ook koffiepotten, koffiefilters, maatlepels en koffieblikken. Bovendien kun je voor de koffie zelf ook bij ons terecht! Lees hier meer over de 3 verschillende soorten smaken die je bij ons kunt vinden. Je leest hier bovendien ook hoe je deze het beste kunt zetten. En goed om te weten; we hechten ook veel belang aan een duurzame productie van onze koffie en eerlijke samenwerking met de koffieboeren. Je drinkt onze lekkere koffie dus met een gerust hart!