Muziek maken - Dille & Kamille

Muziek maken

Ontdek de wondere wereld van muziek maken met Dille & Kamille. Laat je kind kennismaken met verschillende muziekinstrumenten. Van houten sambals tot xylofoons van duurzaam rubberhout. 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
7 30
7 30
2 artikelen
2 artikelen

Muziekinstrumenten voor kinderen bij Dille & Kamille 

Bij Dille & Kamille hebben we allerlei speelgoed waarmee kinderen kennis kunnen maken met klanken en muziek. Het muzikale speelgoed is niet alleen educatief, maar ook zo duurzaam mogelijk gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo kun je kinderen volop laten spelen en ontdekken. 

Houten sambal met stippen en strepen 

De houten sambal van Dille & Kamille is het perfecte instrument voor kinderen om hun ritmische gevoel te ontwikkelen. Dit instrument is beschilderd met vrolijk stippen of strepen. Naast de sambal hebben we ook andere houten muziekinstrumenten, zoals een blokfluit en een tamboerijn. Met deze muziekinstrumenten kunnen kinderen op een leuke manier de wondere wereld van muziek ontdekken.  

Xylofoon en ocarina van rubberhout 

Naast de sambal hebben wij ook een xylofoon en ocarina van duurzaam rubberhout in ons assortiment kinderspeelgoed. Onze Thaise leverancier Plantoys gebruikt hier 'gepensioneerde' rubberbomen voor. De xylofoon heeft vijf tonen en geeft een leuk geluid. De ocarina is geschikt voor kleine handjes en heeft een levendige klank.  
Met dit speelgoed van Dille & Kamille kunnen kinderen op een leuke en educatieve manier kennismaken met muziek. Ontdek het volledige assortiment in de winkels of op onze website en bestel eenvoudig online!